Apartmány Novalja - ostrov Pag - Chorvatsko

petak, 7. prosinca 2007.

Apartmány Novalja

Vítáme Vás na Chorvatsko ostrov Pag Novalja!
DOVOLENKA - Apartmány Toreta ***, 150 m od moře, klima, SAT-TV, bazén, grill, výhled na moře ...




Apartmaji Novalja


NOVALJA

Novalja – turistické středisko ostrova Pag, známé letovisko a místo četných turistů, nabízí možnost aktivního odpočinku s mnoha možnostmi. Městečko je situováno v zátoce otevřené k volnému moři a plné zeleně a středomořské vegetace. Přírodní krásy Novalje jsou nejvýraznější na jejích překrásných plážích (Zrće, Caska, Straško, Babe, Trinćel, Braničevica a Vrtić) které si vás získají svým čistým tyrkysovým mořem. Mezi nimi se zvlášť zdůrazňuje pláž Zrće jako jedna z největších a nejhezčích pláží na Jadranu. Kromé množstvi denních nabídek se tam můžete pobavit i v noci v některém z atraktivních nočních klubů. U pláže Straško je umístěn i stejnojmenný kemp (textil + FKK), se sportovním a zábavním strědiskem. Díky svým zvláštnim přirodním vlastnostem, ekologýckim standardům a zařízení, pláže Zrće, Straško a Planjka (Trinćel - Stara Novalja) získaly Modrou vlajku.

Novalja má dlouhou a bohatou minulost o čemž svědčí četné pozůstatky antických staveb. Jednou z nejznámějších je jedinečný 1042 m dlouhý podzemni antický vodovod z 1. století ("Italova dira"), vytesán lidskýma rukama do živého kamene. Tímto vodovodem kdysi tekla voda z novaljského pole do Novalje. Zbytky tří raněkřesťanských bazilik, relikviář z 4. stol. n.l., kosteliků ze středověku a ostatni četné nálezy jsou svým způsobem pečeti které svědčí o nepřerušované niti života na tomto území.

Den 13. červen - svátek Sv. Antona, který se zároveň slaví jako Den města Novalje, je považován za počátek Novaljského kulturního léta, v rámci kterého jsou organizovány četné kulturně-umělecké a zábavní akce.
Díky geografické poloze Novalje je nabídka výletních programů veliká. Od jednodenních výletů lodí na ostrovy Rab, Lošinj, Silba a Olib, po návštěvu města Zadaru i národních parků Kornati, Krka, Plitvická jezera, Paklenica a Severní Velebit.

K úplnému zážitku a spravédlivemu vztahu vůči všem smyslům vám nabízíme některou z domácích specialit. Známé pažské jehněčí, ryby a jídla z mořských plodů jsou výborným doporučenim. A především - pažský sýr!

Večerní vycházky a zábavu do pozdních hodin můžete najít v některém z blízkých disco a nočních klubů, zvláště na pláži Zrće.
Novalja je také nazývána chorvatskou Ibizou. Diskotéky na pláži, bary otevřené 24 hodin denně a spousta dalších možností zábavy - to je to čím Novalja láká mladé lidi z celé Evropy.

Zřídka návštěvníci, kteří byli v Novalji, tu byli jen jednou, protože Novalja je – přijet, vidět a opět se vrátit!
Pro příjemnou dovolenou a nezapomenutelné zážitky je Novalja pravou volbou.
Vítejte u nás!


OSTROV PAG

Ostrov Pag je jeden z největších Jaderských ostrov: s 285 km2 pátý podle velikosti, a s 270 km členitého pobřeží je ostrov s nejdelší pobřežní čárou na Jadranu, přeplněnou zálivy, zátokami, mysy a plážemi. Ostrov je mimořádný svou vegetační lokalitou v které téměř nejsou stromy. Pag největší říše skaliska zpřetínané dlouhými kamennými zdmi zděnými na sucho, ve kterém roste tenká tráva, nízké aromatické rostliny, šalvěj lékařská a smil. Právě ty aromatické rostliny jsou základem stravování pažských ovcí na skalisku a ty dávají zvláštní chuť známém pažském sýru.

Na ostrov Pag lze přijet za dvou směrů. Trajektem, linka Prizna - Žigljen, během letních měsíců jezdí ve dne v noci, zatímco mimo letní sezónu jezdí podle jízdního řádu. Druhý směr příjezdu na ostrov Pag je přes most na jižní straně ostrova.

Apartmány Novalja

Apartmani Novalja - Apartmaji Novalja

Klúčové slova: apartmany novalja ostrov pag chorvatsko, apartmany novalja, apartmany, novalja, ostrov pag, chorvatsko, apartmany chorvatsko, dovolená v Chorvatsku, dovolená Chorvatsko, Jaderské moře, ubytování, ubytování apartmany, ubytování Novalja, ubytování Chorvatsko, Zrće, Straško, kemp Straško, Planjka, Stara Novalja, Caska, Gajac, Kvarner, Kvarnerská riviéra, Dalmácia, privátní apartmány, ubytovanie v Chorvátsku, ubytovanie Chorvátsko, dovolená, cestování, zájezdy

Apartmány Novalja - ostrov Pag - Chorvatsko

Apartmany Novalja - Apartmany Stara Novalja




Drazí hosté,

na těchto stránckách vám budeme vypravět o věčné vzájemné lásce mezi přírodou a človekem našeho kraje.Ta láska stvoříla všechny krásy které vám nabízíme, aby váš pobyt v našem prostředí byl co nejpříjemnejší. Na vás je jenom, a byste přijeli a ostatní přenechte nám. Těšíme se na váš příjezd!




Apartmaji Novalja

Apartmány Novalja
Apartmány Toreta


Apartmány Toreta ***, 150 m od moře, klima, SAT-TV, bazén, grill, výhled na moře ...

http://novalja.bravepages.com


Apartmani Novalja

Apartmány Novalja
Apartmány Samorašnji put


Apartmány Samorašnji put ***, 150 m od moře, klima, SAT-TV, arkáda, výhled na moře ...

http://apartmani-novalja.bizhosting.com


Apartmani Stara Novalja

Apartmány Stara Novalja
Apartmány Bellevue

Apartmány Bellevue ***, Stara Novalja, 15 m od moře, klima, terasa, výhled na moře, vlastná pláž ...

http://apartmani-bellevue.kuki-info.hr

Apartmani Novalja - Apartmaji Novalja

nedjelja, 2. prosinca 2007.

Apartmany Novalja - Link Exchange

Dear webmaster,

put our link to your page, send us your data (title, URL, description of your site) to apartmany@kuki-info.hr and your link will be up on our site in 24 hours.

Our data:

Title: Apartmány Novalja - Chorvatsko
URL: http://apartmany-novalja-chorvatsko.blogspot.com
Description: Welcome to Novalja - Croatian Ibiza! Welcome to the island of Pag! Enjoy in natural beauties, night life, wealth of tourist offer... Relax in itimate mood of apartment settlement Toreta!

Our link code:







LINK PARTNERS



Apartmány Novalja - Chorvatsko

Welcome to Novalja - Croatian Ibiza! Welcome to the island of Pag! Enjoy in natural beauties, night life, wealth of tourist offer... Relax in itimate mood of apartment settlement Toreta!

Paket Wisata Murah di bali
Media Informasi Lengkap tentang Wisata Murah ke Bali, hotel & Villa, sewa kendaraan, paket Hemat, Paket outbound / Outing, Paket Bulanmadu / Honeymoon, Paket Meeting, Paket Natal, Paket Lebaran, Paket Tahun Baru, Paket Liburan Sekolah, Paket Liburan ke Lombok, Paket Kunjungan Kerja




Travel Links Directory